Houten speeltoestel

Houten speeltoestellen van Wigink

We hebben een tijdje geleden een paar houten speeltoestellen besteld voor de speeltuin op onze school. Onze school was opzoek naar een nieuwe natuurspeeltuin, die aan onze ecologische verwachtingen voldeed. Na lang zoeken kwamen we terecht bij de site Wigink, en bekeken we meteen wat er hier allemaal in de aanbieding was. De site wigink.nl zag er zeer professioneel uit, en was ook zeer duidelijk en gemakkelijk in gebruik. We vonden meteen onze weg op de website, naar de afdeling houten speeltoestellen. Daar gingen we meteen kijken naar de selectie houten speeltoestellen, om zo te kijken of ze wel goed werk leveren. We zagen meteen veel foto’s van verschillende speeltoestellen die ze al gemaakt hadden, en we waren echt meteen verrast.

Aan de hand van de foto’s op de site zie je meteen wat voor prachtige kwaliteit Wigink levert. Na het zien van deze prachtige toestellen, hebben we meteen contact opgenomen met de klantendienst. We hebben dan tijdens ons contact samen gekeken naar de verschillende mogelijkheden, en de prijzen daarvan. Er waren echt zeer veel mogelijkheden om speeltoestellen te plaatsen, maar na lang bespreken waren we tot een conclusie gekomen.

De prijs van het totaalplaatje was echt zeer treffelijk, en dat maakte dus zeker en vast de beslissing makkelijker om de toestellen voor de speeltuin aan te schaffen. Alle service en contact die we hadden met de klantendienst was zeer goed, ze waren steeds vriendelijk en luisterde meteen naar onze ideeën. Dat zorgde allemaal voor een zeer vlot proces van de aankoop van de nieuwe toestellen. Nadat onze beslissing en offerte rond waren, kon de voorbereiding en bouw van de speeltuin beginnen. Na een tijdje, begon dan ook de bouw van onze gloednieuwe ecologische natuurspeeltuin.

Ze kwamen alle houten toestellen, die ze op voorhand in hun timmerwerkplaats gemaakt hadden plaatsen. Alle speeltoestellen zagen er super professioneel en mooi afgewerkt uit. De plaatsing zag er zeer professioneel uit, en de werkmannen waren zeer vriendelijk en gepassioneerd door hun job. Uiteindelijk waren de werkmannen klaar met het plaatsen van alle toestellen. De hele speeltuin zag er super leuk en mooi uit en een paar dagen later mochten de kinderen deze de eerste keer uit testen. Toen de kinderen de speeltuin zagen waren ze zeer verwonderd, en blij met alle nieuwe speeltoestellen. Alle kinderen gingen tijdens de pauzes helemaal los op de nieuwe speeltoestellen, we konden ze er niet van af krijgen.

We kregen de dagen en weken daarna ook zeer veel complimenten van de ouders, blijkbaar kwamen de kinderen super blij thuis. De kindjes konden gewoon niet stoppen met praten over hun nieuwe fantastische speeltuin. Ik en de school kunnen dus totaal niet anders dan positief zijn over de geleverde diensten van Wigink. Dit is een echte aanrader, alles is van super kwaliteit. Ik ben zelfs vrij zeker dat al hun andere producten en diensten ook van super kwaliteit zullen zijn. Als je dus aan het twijfelen bent over de aankoop van een van de producten of diensten van Wigink, dan moet je dat zeker en vast niet doen. Het is een echte aanrader, waarover je totaal niet moet twijfelen.