Stap 6 Ga de markt op en vindt klanten.

Back to Top

Bedrijf starten

Ga jij jouw bedrijf starten? Er komen heel wat zaken kijken als je een bedrijf gaat opzetten. Lees daarom meer over deze zaken op deze website.

Bedrijf starten

Eigen bedrijf starten

Als je je eigen bedrijf gaat starten is het vaak wel eens overweldigend. Daarom is er op deze website een stappenplan bedrijf starten, waarmee je snel aan de slag kunt!

Eigen bedrijf starten

Voor jezelf beginnen

Als je voor jezelf gaat beginnen, is het noodzakelijk om je in te schrijven in de Kamer van Koophandel bij jou in de buurt. Op deze website is een overzicht van alle KvK kantoren

Voor jezelf beginnen

Startende ondernemer

Als startende ondernemer is het belangrijk om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar jouw eerste klanten.

Klanten vinden voor startende ondernemers

Social media

Je kan vandaag de dag niet meer zonder facebookpagina of twitterpagina als je jouw doelgroep wilt bereiken. Op deze website een overzicht van de meest gebuikte zakelijke platforms.

Social media

Administratie voor startende ondernemers

Veel ondernemers zitten er niet op te wachten, toch ben je wettelijk verplicht om een degelijke administratie van jouw bedrijf bij te houden.

Administratie

Eigen onderneming starten & belastingen

Je moet er niet aan denken, maar des te meer belasting betaald, des te meer geld jij als startende ondernemer verdiend. Ook kun je gebruik maken van verschillende aftrekposten die de aanslag in je voordeel kan beslechten.

Eigen onderneming starten & belastingen

Voorbeeld ondernemingsplan

Als je jouw eigen bedrijf gaat starten, is het vaak noodzakelijk om een ondernemingsplan te schrijven, bijvoorbeeld omdat je geld wilt lenen van een bank, om een voorraad in te kunnen kopen bijvoorbeeld.

Voorbeeld ondernemingsplan